Bahçeli'den 3 parti liderine yaylım ateşi! 'Ferdi Tayfur' videosuna da açıklık getirdi

Bahçeli'den 3 parti liderine yaylım ateşi! 'Ferdi Tayfur' videosuna da açıklık getirdi

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında son günlerde çok konuşulan "yerel halk" çıkışı ve "Ferdi Tayfur" videosuna açıklık getirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Bahçeli, çok konuşulan "yerel halk" çıkışı ile "Ferdi Tayfur" videosuna açıklık getirdi.

Bahçeli ayrıca İYİ Parti’nin 5.Olağanüstü Kurultayı’nda yeni genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu hakkında ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun 'Cumhur İttifakı dağılıyor' sözlerine ilişkin de açıklama yaptı.

İşte Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:

'MEHMET ŞİMŞEK’E DESTEK'

Hiç kimse çalı dibi yoklamasın, niyet okuyuculuğuna teşebbüs etmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız.


'CUMHUR İTTİFAKI DAĞILMAZ'

Cumhur İttifakı’nın tasfiyesine ve sonlanmasına ümit bağlayanlar, size kötü bir haberim var, Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak ve ayakta kalacaktır.

FATİH ERBAKAN’A AĞIR SÖZLER

Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradığını herkes öğrenecektir. 3-5 belediye almak, siyasi ikbal ve ihtiraslarını tatmin etmek maksadıyla her türlü kılığa girenleri inanıyorum ki milletimiz hoş görmeyecek, Allah da affetmeyecektir. Ayranları yok içmeye, atla gidiyorlar çeşmeye. Cumhur İttfakı'nı zaafa uğratmak dışında gayeleri yok.

Cumhur İttifakı hesap yapanlara mahkum değildir. Biz siyaseti adam gibi yaparız yalan ile yol alınmayacağını çok iyi biliriz. İsrail'in safına geçip kabineyi yaylım ateşine tutan müflisleri önce millete sonra Allah'a havale ederiz.

'İHANETİ TEBRİK ETMEYİZ'

(İYİ Parti kurultayı) Neden tebrik etmediğimi hepinizin huzurunda söylüyorum; ihaneti tebrik etmek bizim kitabımızda yazmaz.

FERDİ TAYFUR'LU VİDEOSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

'Türkiye’de yerel halk yoktur. Ferdi Tayfur’un şarkısından zoraki anlamlar çıkaranlar, polemik üretenler beni dinleyin.

Kobanili Ahmet sen de dersini almalısın. Bazen aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşır.

Cumhur İttifakı sonuna kadar vardı. Var olacaktır.

Hiç kimse çalı dibi yoklamasın, niyet okuyuculuğuna teşebbüs etmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Sömürge kuklaları ile görülecek işimiz vardır. Yürüyüş yaptığım videodan sonra çarpık değerlendirmeler yapanlar şimdi beni dinleyiniz adını bile Kobanili Ahmet sen de özellikle dersini almalısın. Bir şey söylemek istesem muhatabına doğrudan söylerim.

'Hainsin diyorsam söyleten sensin...' Bu mesaj Türkiye'nin ayağını kaydırmaya yeltenen kim varsa direkt onlaradır. Bazı gazete manşetlerine bakar mısınız; 'Cumhur İttifakı'nda ipler koptu mu?' 'Bahçeli Erdoğan'a balans ayarı çekti.' Cumhur İttifakı sonuna kadar vardır var olacaktır ve ayakta kalacaktır. Kobanili Ahmet senin de klinik vaka olduğunu değerlendiriyoruz. Bir zaman sonra hiçbir aşı sana fayda etmeyecektir."


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.